Artikel 1 van 1

Sjees je Shirt

€ 29,99 (inclusief btw)

Van achterbankgeneratie naar meer kinderen op de fiets

Met de ontwerpwedstrijd Sjees je Shirt kreeg Brabantse jeugd de kans om hét Brabantse fietsshirt te ontwerpen én hun beste idee aan te dragen om meer kinderen op de fiets te krijgen. Uit de ruim 200 inzendingen, koos de jury het mooiste ontwerp voor hét Brabantse fietsshirt: het ontwerp van Mike Nieuwkoop (11 jaar).  Op basis van zijn prachtige inzending ontwierp designer Iris Slappendel hét Brabantse wieler- en casual shirt. En dat shirt kun jij nu bestellen!

De opbrengst van de verkoop van het fietsshirt wordt besteed aan de uitvoering van het beste fietsidee.

 

Van achterbankgeneratie, naar meer kinderen op de fiets. Met Sjees je Shirt heeft de Brabantse jeugd de kans gekregen om hun beste idee aan te dragen om meer kinderen op de fiets te krijgen. Uit vele creatieve ideeën is de winnende tekening van Niek de Bruijn (11 jaar) gekozen. Met behulp van deze winnende tekening wordt er gewerkt aan een concept om meer kinderen structureel op de fiets te krijgen. Het stimuleren van fietsen heeft, buiten de positieve effecten voor het kind zelf (gezondheid en concentratie op school) nog meer gunstige effecten. Denk hier bijvoorbeeld aan minder milieuvervuiling en meer veiligheid rondom de scholen.

Winnende idee

‘’Stop. Zien jullie mij? Ik heb mijn fiets bij!’’ De winnende tekening van Niek richt zich op veiligheid van de fietser in het verkeer - met daarbij een verkeersbord als instrument.

Uitwerking idee

De komende periode wordt gebruikt om samen met Brabantse partners het concept idee van Niek verder uit te werken tot een project waarmee we kunnen werken aan het doel. Samen met deze partners werken we de komende jaren aan hetzelfde gemeenschappelijke doel: meer kinderen structureel en veilig op de fiets. Brabantse sportevenementen spelen in het concept ook een belangrijke rol. Sportevenementen laten daarmee zien dat zij meer betekenen dan enkel wereldrecords en gouden medailles. De opbrengst van de verkoop van hét Brabantse fietsshirt komt ten goede aan het project.

 

Het shirt

INFORMATIE

  • 3 achterzakken
  • Lange rits

Maat

  • Zie matentabel
© 2020 - 2024 voordeligewielerkleding.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel