-73%

Artikel 3 van 19

GSG Jade Woman Jersey ( Vicaccia)

Artikelnummer: 03421#012
€ 94,00 € 25,00 (inclusief btw)

GSG Jade Woman Jersey ( Vicaccia)

Short sleeve jersey in 4 ways elastic material on the front, sides in mesh. Long covered zip with zipper garage and self locking puller. Sleeve with raw cut lycra cuff, front hem in a raw cut insert with gripper, back hem with siliconated band. 3 open pockets + 1 side pocket on the right with invisible zip and a waterproof lining.

  • Sleeve in a very elastic and light mate- rial. Raw cut bottom.
  • Reflective back bottom inserts.
  • Interpower fabric.
     

Over GSG / Giessegi:

Giessegi…Italiaans op en top!

logo_gsg

Giessegi (GSG) is zo’n merk dat geheel in de gedistingeerde Italiaanse stijl top fietskleding (ook hardloop-, triatlonkleding) produceert en erg sterk is in het bedienen van verenigingen, bedrijven en sportgroepen met custom sportkleding geheel conform de wensen van de klant.

GSG kom je tegen op alle niveaus, een bekend team is die van Wanty-Groupe Coubert, maar ook het Rabo-Liv Team, het Colombia National Team en het Rabobank Development Team reden met kleding van GSG.
Verder zijn er ook behoorlijk wat verenigingen (De Jonge Renner) die zich in deze kleding hebben gehesen

Wat een argument moet zijn om de keuze op GSG te laten vallen is dat zij alle productie zelf in handen hebben in Italië en gebruik maken van de meest innoverende materialen en van de ontwikkeling van het zeem een echte speerpunt hebben gemaakt. GSG staat voor een juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs.

© 2020 - 2024 voordeligewielerkleding.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel